Продажба на сух и строителен дървен материал,пелети,обшивки,декинг и производство на врати,перголи,беседки,кашпи и други.
 
Сувенири, подаръци и гравиране

Сувенири, подаръци и гравиране

Направете всеки момент незабравим с нашите персонализирани лазерно гравирани сувенири! Предлагаме изработка на уникални дървени кутии, бутилки, табели, картички, покани, пликове за пари, снимки и рамки – всичко, от което се нуждаете, за да създадете специални подаръци и спомени.

Нашите лазерни гравировки са изключително прецизни и детайлни, придавайки на всеки предмет неповторимо излъчване. Ако искате да зарадвате някого с уникален подарък, нашите дървени кутии с гравирано име, послание или символ са идеалния избор. От кутии за съхранение на специални предмети до декоративни кутии за бижута, всеки дизайн е персонализиран до най-малкия детайл, съчетавайки изящество и функционалност.

За особените поводи и празници, разнообразието от персонализирани бутилки е впечатляващо. Нека вашата специална марка или послание бъде изгравирано върху бутилката, което я прави идеален подарък за любители на вино, шампанско или други напитки. Всяка бутилка е уникална и изработена от висококачествени материали, гарантирайки нейната издръжливост и естетическа привлекателност.

За специални събития и празници предлагаме персонализирани табели, картички и покани, които ще направят вашия празник още по-изискан. Гравираните детайли и индивидуални послания ще създадат неповторимо преживяване за всеки гост и получател на подаръка.

Не забравяйте също и за пликовете за пари – персонализирани с уникално гравирани имена, дати или послания. Те са идеалното допълнение към сватбени или рождени дни, позволявайки ви да предадете финансовия подарък със стил и персоналност.

Нашите персонализирани снимки и рамки са още един невероятен начин да запазите специални моменти в един изчистен и елегантен вид. От гравирани семейни портрети до романтични снимки, нашите дизайни ще ви помогнат да създадете персонален стил и атмосфера във вашето домове или офиси.

Доверете ни да превърнем вашите идеи в реалност. Нашите персонализирани лазерно гравирани сувенири са създадени с грижа и внимание към детайла, за да направят всеки подарък незабравим и уникален.


  • Кутии/пликове за пари

  • Кутии за вино

  • Гравирани бутилки

Табели и гравирани снимки


  • Картички и покани

Сподели:
Имате въпроси?
close slider