Продажба на сух и строителен дървен материал,пелети,обшивки,декинг и производство на врати,перголи,беседки,кашпи и други.
 
CNC услуги и дърворезби

CNC услуги и дърворезби

Ние ви предлагаме възможността да създадете изключителни и индивидуални декоративни, сувенирни, рекламни и други продукти от дърво, шперплат, МДФ и фурнир.

С нашата високопрецизна CNC фреза, всеки детайл е изработен с внимание и професионализъм. Реализирайте вашите идеи и модели върху различни продукти като картини, декорации, табели за къщи за гости, стенни часовници и много други. Възможностите са безгранични!

Цените на нашите дърворезби се определят от размера, декорациите и материала, от който са изработени. Предлагаме ви гъвкавост, за да намерим най-подходящото решение за вашия бюджет и изисквания. Независимо дали търсите единично персонализиран продукт или серия от изделия, ние гарантираме високо качество и внимание към детайлите.

С нас можете да се разчитате на професионална консултация и помощ при избора на правилния материал и дизайн за вашите проекти. Нашата цел е да ви предоставим индивидуалността и ексклузивността, която търсите.

Направете вашите специални събития, дом или бизнес уникални и запомнящи се с персонализирани изделия от нашата CNC фреза. Съчетайте красотата на дървото със стил и индивидуалността на вашите идеи.

Сподели:
Имате въпроси?
close slider