Продажба на сух и строителен дървен материал,пелети,обшивки,декинг и производство на врати,перголи,беседки,кашпи и други.
 
КОРЕКТ 78

Сувенири, подаръци и гравиране

Сувенири, подаръци и гравиране от различен тип материали както готови модели така и по ваша идея. Превърнете идеята си в подарък за любим човек.

Ние изработваме висококачествени лазерно гравирани сувенири, подаръци и гравиране по индивидуален проект. Независимо дали става въпрос за дървени кутии, стъклени чаши или други предмети, ние сме винаги готови да създададем нещо уникално и запомнящо се. Предлагаме възможност за персонален дизайн като можете да изберете шрифт, лого, специално послание или снимка. Така се уверяваме, че всеки сувенир, който изработваме е уникално и напълно персонализиран според вашите желания. Използваме най-съвременните технологии и материали, за да ви осигурим продукти от най-високо качество, които ще задоволят дори и най-взискателните вкусове.

Изборът за подарък е безкраен, когато става въпрос за лазерно гравирани сувенири. Те са идеални за всеки повод – рождени дни, сватби, годишнини, кръщенета, корпоративни събития и други специални моменти в живота. Ако търсите уникален и персонализиран подарък за специален човек или събитие, то сте на правилното място.


  • Кутии/пликове за пари

  • Кутии за вино

  • Гравирани бутилки

Табели и гравирани снимки


  • Картички и покани

Сподели:
Имате въпроси?
close slider